Op zondag 1 december tussen 15.00 en 16.15 uur is er een nieuwe TLKSHW in Wot-ruimte van Willem Twee.

Klaas Jan van der Weij is de beste en meest bekroonde sportfotograaf van Nederland en staat ook internationaal in hoog aanzien. In 1992 won hij de sport-categorie van World Press Photo met het beeld van Greg Lemond die zich, uitgeput en onder de modder na zijn laatste race weer probeert te herpakken. Hij fotografeerde 13 Olympische spelen, 24 Tour de France’s, en talloze wedstrijden uit het hele gamma van de sport. Uiteindelijk gaat het hem om de verhalen achter de foto’s.

Jan Mulders woont en werkt in Den Bosch. Zijn foto’s zijn te zien in diverse Nederlandse media zoals de Volkskrant, het Parool of de Correspondent en hij maakt tevens eigen werk, bijvoorbeeld in Den Bosch over rugbyclub The Dukes, dat hij als boek publiceerde.

TLKSHW is gratis toegankelijk; aanmelden is niet nodig, maar je kunt je op ‘aanwezig’ zetten op het Facebook-evenement: www.facebook.com/events/416973032311849